Spel och sånt

Känner man att man som pokerspelare kan sitta och spela i flera timmar utan att egentligen varken vinna eller förlora pengar kan det vara skönt med en morot som lockar i slutet av loppet.

Denna morot kan vara alltifrån rakeback till VIP poäng som kan användas till något dyrare föremål. Har man under en längre tid spelat och egentligen inte vunnit särskilt mycket kan det därför vara trevligt att beställa några give aways i klientens shop. Ett usbminne, en spelenhet eller varför inte ett helt nytt pokerbord att stila med vid nästa pokerkväll hemma. Det finns såklart ännu dyrare saker att få också om man spelar antingen mer eller högre nivåer. En kombination av dessa två är självklart det bästa men jag för min egen del är verkligen ingen high roller. Andra saker som kan vara kul give aways är resor. Då menar jag inte resor till Barcelona eller Australien, för så mycket poäng kommer jag helt enkelt aldrig upp i.

Men kanske en kryssning till någon öststat med en pokerturnering ombord båten på väg dit kan vara trevligt det med. Och kanske desto viktigare, fullt uppnåeligt för oss som spelar de lite lägre nivåerna. Om inte det passar finns det ofta smycken och annat krimskrams i klienternas shoppar och även om det kanske inte är särskilt uppskattat att ge sin käresta ett halsband med någon pokerklients reklam i mitten så är det ändå ett roligt alternativ. Kläder är ändå alltid något som funkar tycker jag, en mjuk huvtröja eller en halvdålig jacka att ha på sig när det regnar är sådant som alltid används och det känns mer lockande än en fjärde markerväska att ha stående helt oöppnad.

RSS 2.0