Repa för att lyckas som stjärna

Att lyckas inom musikvärlden är inte alltid det lättaste, särskilt inte när man är ny på marknaden och inte ha någon erfarenhet överhuvudtaget. Och just därför så gäller det att stålsätta sig på allra bästa sätt i en sådan här situation. För som vi alla vet så byggdes ju inte Rom på en dag direkt, och inte heller görs en musikkarriär det.

Så det enda man kan göra är att hålla alla tentakler ute så ofta så möjligt, och vara så målinriktad så möjligt. Spendera så många timmar så möjligt i en inspelningsstudio och öva, öva, öva. Man kan aldrig öva för mycket med sitt band, och det gäller att vara hundra procents säker på att ens band alltid låter bra.

För faktum är att den musiken man själv gör, ska man ju också själv kunna tänka sig att lyssna på. Är man inte stolt och kan stå för det man gör, ja då kommer man troligtvis aldrig att lyckas inom musikbranschen och bli en stor kändis i framtiden.

Så till alla er där ute som drömmer om en karriär inom musikens värld, ge inte upp utan fortsätt att kämpa. För helt plötsligt en dag så är det kanske just din tur att ställa sig på scenen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0