Underhållning och underhållare

Underhållning är verkligen en viktig del av ens liv. Det är så lätt att allt handlar om att prestera på olika sätt, exempelvis genom att göra bra ifrån sig i skolan eller att prestera på arbetsplatsen till chefens belåtenhet. Men att även ha en del underhållning i sitt liv är viktigt, så att man kommer ihåg att skratta, tänka efter, känna gemenskap och lära sig nya saker på ett positivt sätt.
Underhållning kan komma i olika former, exempelvis i form av underhållare så som sångare eller föreläsare av hög kaliber. Underhållning kan också vara en bra film på kvällskvisten eller en väldigt välskriven bok.
Men om vi talar om just underhållare så krävs det verkligen från personen i fråga att den är duktig på att fängsla, och gärna roa, en publik.
Det kan ju bli ett väldigt obekvämt antiklimax om någon exempelvis försöker vara rolig och inte lyckas, eller försöker berätta något viktigt men inte blir lyssnad på. På samma sätt får det en otrolig genomslagskraft att faktiskt lyckas vara rolig eller få fram ett viktigt budskap obehindrat. Allt ifrån retorik till att vara väl förberedd spelar ju in här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0